Registreren & bestellen

Bijna alle materialen die door RodVisions hengelbouw worden gebruikt, zijn verkrijgbaar in de onlinewinkel. In het menu aan de rechterkant, onder Productgroepen, staat een uitgebreide en altijd groeiende selectie van hengelbouwmaterialen en onderdelen voor hengels. Bij veel van de componenten vindt u ook technisch advies.

Bestellen in de online winkel
Om online te bestellen kunt u een account aanmaken of een bestelling als bezoeker doen (u kunt eenvoudigweg kiezen voor 'bezoeker' op de kassapagina). Om een ​​account aan te maken Klik hier om u te registreren of ga naar 'Registreer' aan de rechterkant van het menu. Vul uw gegevens in en kies een gebruikersnaam en wachtwoord (deze zijn hoofdlettergevoelig). Na registratie ontvangt u een e-mail om uw account te bevestigen en te activeren. U kunt dan online met uw account bestellen. Vergeet niet de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account veilig te houden. U kunt ook als een bezoeker bestellen. Kies gewoon 'bezoeker' op de kassapagina. U hoeft zich niet te registreren, maar u moet uw adres wel invullen, elke keer dat u bestelt.

Uw informatie wijzigen
U kunt uw accountinformatie wijzigen door u eerst aan te melden en vervolgens op 'Mijn account' te klikken. Als u problemen hebt met het wijzigen van info, aarzel dan niet om Rod Visions te contacteren. We helpen u graag.

Uw accountgegevens verwijderen
U kunt uw account op elk moment annuleren. Bel ons gewoon +31 (0) 55-3666256 of mail info@rodvisions.nl met uw verwijderingsverzoek. Al uw informatie zal onmiddellijk van onze servers worden verwijderd.