Registreren & bestellen

Bestellen in de online winkel
Om online te bestellen kunt u een account aanmaken of een bestelling als bezoeker doen (u kunt eenvoudigweg kiezen voor 'bezoeker' op de kassapagina). Om een ​​account aan te maken Klik hier om u te registreren of ga naar 'Registreer' aan de rechterkant van het menu. Vul uw gegevens in en kies een gebruikersnaam en wachtwoord (deze zijn hoofdlettergevoelig). Na registratie ontvangt u een e-mail om uw account te bevestigen en te activeren. U kunt dan online met uw account bestellen. Vergeet niet de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account veilig te houden. U kunt ook als een bezoeker bestellen. Kies gewoon 'bezoeker' op de kassapagina. U hoeft zich niet te registreren, maar u moet uw adres wel invullen, elke keer dat u bestelt.

Uw informatie wijzigen
U kunt uw accountinformatie wijzigen door u eerst aan te melden en vervolgens op 'Mijn account' te klikken. Als u problemen hebt met het wijzigen van info, aarzel dan niet om RodVisions te contacteren. We helpen u graag.

Uw accountgegevens verwijderen
U kunt uw account op elk moment annuleren. Bel ons gewoon +31 (0) 55-3666256 of mail info@rodvisions.nl met uw verwijderingsverzoek. Al uw informatie zal onmiddellijk van onze servers worden verwijderd.

Informatiecentrum

Contact

RodVisions Components
Molenweg 23
7382BV Klarenbeek

E-mail: info@rodvisions.nl

Tel.: +31(0)55-3666256
Mob.: 06-19326927