RodVisions Components

U vindt in deze shop een uitgekiend programma hengelbouw materialen en componenten van hoge kwaliteit, geïllustreerd met fotowerk, technische informatie en diverse hengelbouwtips.Naast hengelsport kan hengelbouw een erg leuke en creatieve bezigheid zijn. Het kan veel voldoening geven met eigen handen wat moois en unieks te creëren. En vis vangen aan zelf gebouwde hengels maakt de beleving natuurlijk nog specialer. Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd.

RodVisions is begin 2003 opgestart vanuit passie voor hengelbouw en hengelsport. De drijvende kracht achter RodVisions is Dick Willemsen. De eerste hengelbouw aspiraties van Dick dateren uit eind jaren tachtig. Hij was parttime hengelbouwer voor een plaatselijke hengelsportzaak.

Vanaf 2005 breidde het programma materialen zich gestaag uit waarna al spoedig het idee ontstond naast hengelbouw een webshop te starten. Componenten verkoop blijft altijd ondergeschikt aan hengelbouw maar is vrij belangrijk om de niet geringe voorraad rendabel te houden en om het programma verder te kunnen verbreden. RodVisions is voortdurend op zoek naar componenten of ontwikkeld ze. Natuurlijk om zelf te verwerken maar ook ter aanvulling op het programma in deze webshop. Alle componenten worden zelf toegepast en zo direct getest op kwaliteit en verwerkingsgemak. Alleen goed bevonden componenten worden aangeboden in deze shop, het accent ligt dus op kwaliteit, goede verwerkingseigenschappen en duurzaamheid.

Naast een aantal kleine leveranciers wordt er veel gewerkt met ALPS componenten, diverse componenten van ALPS zijn in samenwerking met RodVisions ontstaan. Ook vind u in deze webshop veel componenten van eigen ontwerp (RV) die in Nederland geproduceerd worden en een belangrijke aanvulling zijn op het programma. RodVisions is verdeler van ALPS voor Nederland. U vind bij vele producten technische info en verwerkingstips mocht u toch vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via e-mail of telefonisch. Het  is niet altijd mogelijk u direct telefonisch te woord te staan, u wordt dan spoedig terug gebeld.

Informatiecentrum

Contact

RodVisions Components
Molenweg 23
7382BV Klarenbeek

E-mail: info@rodvisions.nl

Tel.: +31(0)55-3666256
Mob.: 06-19326927