Blank programma
Om voor de vele takken van hengelsport de meest geschikte blanks aan te kunnen bieden is een selectie gemaakt uit diverse fabrikanten. Aangevuld met blanks van eigen ontwerp kunnen we u een compleet programma aanbieden geschikt voor vele hengelsport disciplines. Dit is ook grotendeels het programma waar RodVisions hengels mee bouwt, mocht u willen laten bouwen bezoek dan de hengelbouw site www.rodvisions.nl.

Meebestellen stootringen en checks
Als u een blank besteld en af wilt werken met ringen en windingchecks maak dan een inschatting van de inwendige diameter (i.d.). Vermeld bij opmerkingen op welke hoogte uw greep eindigt zodat we de check i.d. eventueel kunnen controleren en aanpassen. Even telefonisch toelichten kan natuurlijk ook.

Toelichting van enkele waarden in de blank tabellen
Werpgewicht - Iets onder de hoogste waarde in de tabellen is ongeveer het optimaal werpgewicht. Met dit gewicht kan de grootste werpafstand bereikt worden. Een hoger gewicht kan natuurlijk, maar steeds verder afwijkend naar boven is het verstandig de worp minder hard in te zetten.
Butt-tip - Butt - is de buitendiameter van onderkant blank. Tip - is de diameter van de top.
Aktie - Geeft een indicatie van buigingsverloop onder toenemende belasting weer. - Medium slow = veel demping/buiging in het greepdeel. - Fast = demping/buiging grotendeels in het topdeel.

Informatiecentrum

Contact

RodVisions Components
Molenweg 23
7382BV Klarenbeek

E-mail: info@rodvisions.nl

Tel.: +31(0)55-3666256
Mob.: 06-19326927