Verkoopprijs: 2,80 €
Bestellen

Professionele kwaliteit schilderstape voor het uitvullen van diverse montages, en het tijdelijk fixeren van verlijmingen. Rollen van 50 meter in breedte 19, 25 en 38mm. Relatief sterk, matig veerkrachtig en niet krimpend.

Uitleg montage reelhouder

Mits goed uitgevoerd is het uitvullen met schilderstape een uitstekende manier om alle typen reelhouders te monteren. Veel gemaakte fout is een verlijming grotendeels op de tape en een verkeerde dikke epoxylijm. De reelhouder heeft weinig verbinding via de lijm met de blank en gaat los zitten.

Zet drie tot vijf strakke nette tape bandjes op met 10 tot 15mm, tussenruimte (breedte 19 en/of 25 mm). Blijf een stukje mm van de randen af. Zorg ervoor dat de reelhouder met enige druk/al roterend over de tape-bandjes past. en niet onbelangrijk..alle bandjes de zelfde draairichting geven. Plaats het hengeldeel op een paar steunvorkjes en vul al roterend de tussenruimtes met een uitzakkende stroperige epoxylijm. Breng weinig lijm op de bandjes aan, draai de reelhouder (met de draairichting van de bandjes mee) op zijn plaats. Het teveel aan lijm verwijderen met mespunt en doekje met wasbenzine. Als u het goed uitkient is er vrijwel geen lijmoverschot. Zet de reelhouder in lijn met de "spine" die u vastgesteld heeft, plaats het deel direct rechtop zodat de lijm uitzakt in de tussenruimtes. Er ontstaat een sterke directe verbinding tussen blank en reelhouder via de lijm in elke tussenruimte. De tape is in feite hoofdzakelijk een centreermiddel.

tape648

Misschien ook iets voor u