Product info ALPS ogen

ALPS maakt onder andere ogen van top kwaliteit, voor de frames wordt uitsluitend RvS SS316 en Titanium toegepast. Alle ogen zijn 100% corrosie proof. Het merendeel van de frames is "deep press rolled" voor meer sterkte en raakvlak met de voering. De voering is onder druk in het frame geplaatst waarna het geheel gezekerd is met een duurzame 2k verlijming. Resultaat is een zeer sterke verbinding van frame en de voering. Zo maar een voering verliezen is vrijwel uitgesloten.

s6 alps 007 mxn3223 MNX3221

De SS316 RvS metaal legering is relatief moeilijk vervormbaar waardoor de frames ranker kunnen blijven. Vooral een groot voordeel bij de tegenwoordig vaak slanke blanks. Het oog is makkelijker te plaatsen en het geheel blijft slanker, sierlijker en lichter. Als keramieke voering wordt Zirconium voor alle ogen toegepast. Zirconium is uitstekend bestand tegen extreme belasting met alle lijntypen. Het materiaal heeft een zeer lage wrijvings coëfficiënt en een goede warmte geleiding/afvoer. Het is het meest schokbestendige keramieke materiaal toepasbaar als oogvoering bij gelijke prestaties als SIC.

ptcvx3221 Alps logo 322 ogen ptcvx3222

Product info ALPS top ogen

ALPS maakt topogen van hoge kwaliteit, voor de frames wordt uitsluitend RvS SS316 toegepast. Alle ogen zijn dus 100% corrosie proof. Vrijwel alle frames zijn \"deep press rolled\" uitvoering voor meer sterkte en raakvlak met de voering. De voering is onder druk in het frame geplaatst waarna het geheel gezekerd is met een duurzame 2k verlijming. Resultaat is een zeer sterke verbinding van frame en de voering. Zo maar een voering verliezen is vrijwel uitgesloten.

Als keramieke voering wordt Zirconium voor alle top ogen toegepast. Zirconium is bestand tegen extreme belasting met alle lijntypen. Het materiaal heeft een zeer lage wrijvings coëfficiënt en een goede warmte geleiding/afvoer. Het is het meest schokbestendige keramieke materiaal toepasbaar als oogvoering bij gelijke prestaties als SIC.

 

Informatiecentrum

Contact

RodVisions Components
Molenweg 23
7382BV Klarenbeek

E-mail: info@rodvisions.nl

Tel.: +31(0)55-3666256
Mob.: 06-19326927